Haber

Ali Çamlı: “Berna başkan Kayserispor’dan kopamaz”

Yukatel Kayserispor Lider Adayı Ali Çamlı, “Berna başkan Kayserispor’dan kopamaz” dedi.

10 Aralık günü harikulâde genel heyeti yapılacak olan Kayserispor’da Berna Gözbaşı, başkanlık görevini devredecek. Yapılan istişareler neticesinde Ali Çamlı’nın lider adayı olmasına karar verildi. Tek liste ile genel heyete girecek olan Çamlı, mevcut Lider Berna Gözbaşı’na övgü dolu sözler sarf etti.

Neden aday olduğunu ifade eden Ali Çamlı, “Ben isterdim ki Berna başkan devam etsin. Bir kadın başkanın Kayserispor’un başında olması kentimize ve ekibimize kıymet kattı. Fakat gelinen noktada Berna liderin aldığı işi tepede bitirme üzere bir karakteristik yapısı olmasından dolayı varını yok etmeyi göze alıyor. Yürüyen fabrikasında eza yaşayabiliyor. Bunu dahi gözü görmüyor. Bu noktada kentin önde gelenleri ile oturduk ve Berna hanımın işlerini çok aksattığı gördük. Berna hanımın işlerine ağırlaşıp tekrar eski başarılı günlerine dönmesi ismine bu türlü bir karar alındı” dedi.

Berna Gözbaşı’nın, Kayserispor ile olan bağını koparamayacağını da söyleyen Çamlı, “Ben nasıl idarede yokken Berna hanımın yanında olduysam, o da idarede olmasa bile ekibe dayanak verecektir, bizlerin yanında olacaktır. Berna lider, Kayserispor’dan kopmaz, kopamaz” tabirini kullandı. – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çubuk Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu