Haber

İBB Başkanı İmamoğlu: Her Şey Yeniden Başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 28 Mayıs seçimlerinin ardından ilk açıklamasını sosyal medya hesabından yaptı. İmamoğlu, “Sevgili çocuklar üzülmeyin ama üzülmeyin. Sevgili gençler yılmayın. Hanımlar hiç tedirgin olmayın. Beyler siz de başınız dik yürümeye devam edin. Biz başarabilen bir milletiz. Kısa zamanda büyük işler yine başaracağız.Örneğin bundan bir hayal kırıklığı 5 yıl önce oldu ama 9 ay sonra yerel seçimlerde çok güzel sonuçlar aldık.İşleri doğru yaptık ve hep birlikte sonuç aldık. , birlikte başardık. Kimse merak etmesin, her şey yeniden başlıyor” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 28 Mayıs seçimlerinin ardından ilk açıklamasını Twitter hesabından yaptı. Paylaştığı videoda, “28 Mayıs seçimleri sonuçlandı. ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde bir siyasetçi olarak, elbette bu sonuçların milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. ve güzel ülkemiz… İmamoğlu, şunları söyledi:

“YİNE BAŞARILIYIZ: Bugün büyük hayal kırıklığına uğrayan on milyonlarca insan olduğunun farkındayım. Sevgili çocuklar, üzülmeyin ama üzülmeyin. Sevgili gençler, dikkatli olun ama asla umutsuzluğa kapılmayın. Bayanlar, asla huzursuz olmayın. Beyler, başınız dik yürümeye devam edin. Az zamanda çok ve büyük işler başarabilen bir milletiz. Tekrar yapabiliriz. Benzer bir hayal kırıklığı 5 yıl önce yaşanmıştı. Ancak sadece 9 ay sonra yerel seçimlerde muazzam sonuçlar elde ettik. Gerçek işler yaptık ve hep birlikte sonuç aldık, birlikte başardık. Endişelenme, her şey yeniden başlıyor. Unutmayın, değişmeyen tek şey değişimdir.

“AYNI ŞEYLERİ YAPARAK FARKLI SONUÇLAR BEKLEMEYECEĞİZ: Her alanda, her ortamda, aynı şeyleri yaparak asla farklı sonuçlar beklemeyeceğiz. 38 yaşındaki Mustafa Kemal Atatürk gibi, 21 yaşındaki Fatih Sultan Mehmet gibi yapacağız. Bugün 29 Mayıs İstanbul’un fethinin 570. yıl dönümü. Asırlar boyu İstanbul kapılarından ne ordular ne de komutanlar eli boş dönmedi. Ancak formülle araç değiştiren Mehmet’in fethettiği gün geldi, Fatih oldu. Sadece bu antik kenti değil, bu kentin sakinlerinin gönüllülerini de fethetti. Böylece fethi kalıcı kıldı, biz de gönülleri fethetmek için yola çıktık. Bundan sonra da tüm gönülleri kazanmak için çabalamaya devam edeceğiz.

BUNDAN SONRA TÜM GÖNÜLLÜLERİ KAZANMAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ: Ulu Atatürk der ki: ‘Umutsuz durum yoktur, umutsuz insan vardır’ İstanbul’da benim gibi milyonlarca, Türkiye’de ise on milyonlarca umutlu ve umutlu demokrasi ve asker var. Bu seçim kampanyasında onların inançlı, dirayetli ve asla pes etmeyen çabalarına defalarca şahit oldum. Bugün saat 21.00’de Maltepe Meydanı’nda düzenlediğimiz 570. Bu gece göz göze geleceğiz, gönül gönüle olacağız. Neler yapacağımızı, neleri değiştireceğimizi konuşacağız. Tüm kalpleri fethetmek için nasıl daha hızlı koşacağımızı birlikte paylaşacağız. İnanın önümüzde uzun bir yol var, gençliğimiz var, inancımız tam, siz de bana güvenin. Her şey çok keyifli olacak.”

senirkentajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çubuk Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu